Skolen holder til i en stor bygning fra 1893. Siden er skolen udbygget flere gange og bygninger er købt til. I skolens bygninger har vi gode lokaler og nye faglokaler. Hver klasse har sit eget klasselokale. Desuden råder skolen over bibliotek, faglokaler, idrætssal, skolegård, samt en helt fantastisk skov.


Skolens bygninger

Skolen holder til i et stort skolehus fra 1893. Her tilstræber vi at skabe gode, ordentlige og hyggelige rammer for undervisningen og det daglige samvær mellem børn og voksne. Hver klasse har sit eget klasselokale. Desuden råder skolen over bibliotek, faglokaler, idrætssal, skolegård, samt en helt fantastisk skov.

Eleverne er fordelt i to 3 etagers huse. I den gamle bygning har SFO + 0. – 6. kl. til huse. I bygningen fra 2011 har 7. til 9. klasse til huse. Alt i alt et rummeligt hus til mange formål og mennesker


Skolevejens trafiksikkerhed

De trafikale forhold omkring skolen: Med sin placering ud mod Horsensvej er der omkring skolen meget sparsomme muligheder for bilparkering. – Der henvises derfor til parkering på Steensensvej overfor skolen, hvor der er to-timers-parkering i den halvdel, der ligger nærmest på skolen.

Regler eller anbefalinger vedr. trafiksikkerhed: Vi anbefaler, at elever kommer gående eller cyklende til skolen. Forældre og personale har kun adgang til at parkere biler i skolegården efter kl. 17.